mandag 11. juli 2011

Natalie og Emil






Ferien er begynt ;-) så hva gjør jeg her da? En gang fotograf alltid fotograf, vanskelig å slippe helt taket selv i ferien :-)Legger ut noen bilder av en herlig familie jeg tok for litt siden. Natalie og Emil er to Nydelige barn, Natalie har vært hos meg før da hun bare var noen mnd gammel så jeg synes det var super kjekt at hun kom her på nytt sammen med lille broremann :-)

lørdag 9. juli 2011

Elisabeth og Ståle






Elisabeth og Ståle giftet seg 11 juni i Danmark, 18 juni hadde de stor fest her i Norge hvor også bildene ble tatt. Jeg var så heldig å få fotografere dette flotte paret på et sted som betyr mye for dem og et sted som jeg selv synes er fantastisk!!!
Dagen bildene skulle tas var det regn og det så ut som vi måtte ta bildene i studio, men værgudene var med oss og heldigvis fikk vi litt opphold og faktisk litt sol :-))
Takker dere for at jeg fikk være med dere og forevige dere denne dagen!!! Lykke til videre i ekteskapet!!! Siden det nå er ferie legger jeg ut litt ekstra bilder, siden det blir en liten stund til neste gang :-) God sommer!!!

torsdag 7. juli 2011

Martine


Martine har vært her i studio og tatt bilder :-) viser et par bilder av fotoshooten av denne lille prinsessen :-)

lørdag 2. juli 2011

Mathea


Nydelige lille Mathea fotograferte jeg for litt siden :-) En sjarmerende jente med mye godt humør :-) Nå nærmer det seg ferie, sluttspurten igjen :-)