torsdag 25. november 2010

Rett Hjem


Det var artig å åpne Magasinet Rett Hjem i dag, der var det flere bilder jeg har tatt for Barnebutikken Ren Lykke. Det er altid like kjekt å se bildene sine på trykk :-)
Jeg har snegget ut bildene slik at dere får se :-)

onsdag 17. november 2010

Benjamin




Benjamin på 7 dager var her i studio :-) Lykken er stor når disse små kommer inn døren, må bare si det igjen! Benjamin var en rolig og herlig liten gutt, jeg fikk tatt mange bilder, både sovende og våken og så var det så kjekt at jeg fikk prøvd min gamle franske barnevogn som jeg var så heldig å få tak i :-)
Det kan være slitsomt å komme seg ut av dørene første uken man har fått barn, men jeg tror ikke en angrer når man sitter igjen med bilder av gullklumpen som garantert vil være til glede for barnet senere i livet!

torsdag 11. november 2010

Stine & Eivind




Stine og Eivind giftet seg seg i sommer, har så mange bilder som jeg ikke har klart å blogge enda! Her er en liten smakebit av bildene deres... Et flott par :-)
Legger med et bilde av dem sammen med forloverene også, se så flott forloveren kaster rosebladene (ble jo et hjerte :-)

onsdag 3. november 2010

Emilie




Herlige Emilie var her i studio til meg som liten baby og kom her igjen for å ta 1 års bilder ;-)Her er noen av bildene jeg tok av henne. Sengen hun sitter på har jeg snikret og sydd selv, gøy å lage egne props ;-)Den gamle vognen har jeg vært så heldig å få låne :-)

tirsdag 2. november 2010

Annette og Kjetil


Annette og Kjetil giftet seg 2 oktober. Feiringen fant sted i flotte Komandantboligen på Laksevåg. Bildene ble tatt ute, været var ustabilt og vi hadde litt regn, men det er jo bare lykke på bryllupsdagen :-)