søndag 26. september 2010

Roma



Har hatt en herlig lang weekend i Roma med min kjære og noen venner :-) Roma er en fantastisk by med utrolig mye å se og ikke minst ta bilder av. Vi var rundt og så på San pietro in vaticano, colosseum, Fontana di trevi og mye mer.... Legger ut to bilder, et av colosseum og et av Fontana di trevi. Har du ikke vært i Roma kan jeg annbefale det på det sterkeste!

mandag 20. september 2010

Lars August et vakkert lite barn




Var så heldig å ha lille Lars August i studio, og mammaen lot meg få prøve hengekøyen. Denne rekvisitten har jeg gledet meg til å prøve :-) Jeg synes selv at bildet er helt herlig, se på det lille fjeset som stikker opp over kanten :-) Lars August er 2 1/2 uke på dette bildet. Legger med et par andre bilder fra denne shooten :-)

tirsdag 14. september 2010

Kenneth Linge seminar



I går var jeg på seminar med Kenneth Linge. Lauget arrangerte, så det var mange fotografer der ;-) Legger ut et par bilder av modell brudepar som ble tatt på togstasjonen. Det er alltid kjekt å gå på workshops, får alltid noe ny innputt så nå er jeg i full gang med å gjøre litt om i studio :-)

mandag 6. september 2010

Rikke Marie






Rikke Marie var her i studio hos meg og tok konfirmasjonsbilder. Hun hadde blitt stylet av stylist og bildene ble jo bare helt nydelig :-)Vi tok masse bilder og det var vanskelig å velge hvilke jeg skulle vise dere, men jeg valgte å vise noen som kanskje er litt utradisjonelle, men som jeg synes var tøffe :-)En ting er nå sikkert: Hun blir en vakker konfirmant 11 september!

onsdag 1. september 2010

Familie fotografering



Hadde en søt lite familie i studio. Det er utrolig kjekt å ha familiebilder, spesielt kjekt er det for barna som vokser til. Det å ha familiebilder av seg selv som liten sammen med resten av familien er verdifullt :-) Jeg selv tar familiebilder hvert år og det er så morsomt å se hvor mye guttene vokser fra år til år :-)Planen er å lage en fotobok til dem med minner fra hele barndommen og da er det jo ekstra kjekt å ha med familiebildene også :-)